Egypten 2008

Egypten 2008

Semesterbloggen

Första veckan bor vi i Luxor, med besök i konungarnas dal mm. mm. Länk till hotellet. Andra veckan är det bad i Röda havet hela veckan. Ev. endagstur till Kairo och pyramiderna. Länk till hotellet.

Sista natten

AfrikanyttPosted by Tomas Liljeholm Thu, November 06, 2008 20:41:51

Efter en SKÖN dag på stranden så ar vi ganska nöjda. Kommer nog att sakna det varma havet smiley. Under kvällen tog vi en taxi till New Hurghada för en godare kvällsmiddag. Hittade en fin Indisk resturang. VÄLDIGT GOTT och spicy. Tomas torkade svetten.

Blog ImageEfter maten tog vi en skön promenad i de finare området. Kändes ett tag som att man skulle vilja tillbaka till Egypten smiley Men försaljarna var lika dryga har. Vi blev "inlurade" i en affär och det blev inga finare tongångar när vi gick utan att handla. Sedan hamnade vi i vilda diskutioner med en annan försäljare. Vilka idi---ter. Vill dom värkligen att vi ska komma tillbaka??? Och taxichaffören till New Hurghada tänkte blåsa oss på 70 pund. Jag satt kvar i taxin till jag ivarje fall fick 50 tillbaka. Sedan höll han på att få passagerardörren i knät smileysmileysmiley NEJ! INGE MER EGYPTEN FÖR MIG!

DET FINNS TREVLIGARE LÄNDER!!

Uppdaterad hemma: Och vi var inte ensamma att tycka att det var otrevligt. De vi talade med som kunde tänka sig att resa tillbaka bodde säkert på ett "All include" hotell och var aldrig ute på stan.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Ari Fri, November 07, 2008 12:53:37

Låter upplyftande...ska ju dit om 2 veckor.