Egypten 2008

Egypten 2008

Semesterbloggen

Första veckan bor vi i Luxor, med besök i konungarnas dal mm. mm. Länk till hotellet. Andra veckan är det bad i Röda havet hela veckan. Ev. endagstur till Kairo och pyramiderna. Länk till hotellet.

Dag 3-5

AfrikanyttPosted by Tomas Liljeholm Wed, October 29, 2008 16:56:42

Hej Sverige!

Da har det gatt ett par dagar. Varma skona dagar. smiley Oscar som har varit "hyperaktiv" har antligen varvat ner. Victor gar som vanligt pa valium? Mandag formiddag var vi i konungarnas dal och tittade in i 3 gravar. Och det var inte som i Falu gruva, +8 grader, utan 40-50 grader och kvavt. Inte en smula syre. Pa vagen till Hatschepsuts dodstempel sa fick vi titta in i en Alabasterfabrik. Fabrik och fabrik? Liten hydda i oknen... Eftermiddag i poolen!
Pa tisdagen blev det frukost pa en bat som tog oss upp till Dendara (4 timmar) Snabbt besok i templet for att sedan vanda hemmat (6 timmar). Idag han vi bada innan vi tog en bat over till andra sidan for att rida "falsk" kamel. Det heter kamel i Egypten. Men dom har inte en kamel i hela landet. Endast Dromedarer! Sedan batfard i solnedgangen. Och nu ar vi hemma igen pa hotallet. I morgon tar vi buss till Luxor's centrum och besoker Luxortemplet och en exclusiv resturang (McDonald). Efter 2 dagar har ivarje fall jag (Tomas) trottnat pa alla Eypier som ska ha dricks for allt dom gor!

Lattare att bladdra bland bilder pa egypten.liljeholm.net


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by SEMSESTER Sat, November 01, 2008 17:00:51

Victor har slarvat bort planbok med kort. Sa jag antar att det inte behovs nagra 4 sista siffror :s

Posted by Fanne Sat, November 01, 2008 14:00:11

Hoppsan jag glömde, behöver Victors 4:a sista siffror !

Posted by Myrstigen Sat, November 01, 2008 13:38:01

Hej hej i värmen, nu har vi varit till kyrkogården med ljus därefter till Medväga och skottat ett ton snö ! Vi får hoppas för er skull att det inte blir mer snö annars kanske det blir svårt för er att ta er hem. Idag ska vi äta jättegod mat, mening var att Svenne och Lillemor skulle komma men tråkigt nog så blev Svenne sjuk stackarn ja ja vi får väl äta för 4:a inte för att det blir så svårt kan jag tro. STOR kram till er alla.

Posted by kassören Sat, November 01, 2008 10:38:05

Fortsätt att ha det bra i värmen för här är vi sjuka o fryser.

Posted by Poppe Sat, November 01, 2008 09:30:35

Hej på er idag har jag varit ute och sprungit runt i -10 gr och strålande sol! Härligt men kallt. Vovv på er

Posted by Fanne Fri, October 31, 2008 11:29:34

2dm SNÖ, blåst och -2 !!! NJUT så länge det varar.

Posted by Fanne Thu, October 30, 2008 14:02:16

Snyggt ridet Pernilla ser ut som du inte gjort annat! Turbanen va också snygg, hur många dromedarer är Tomas bjuden? Det va väldigt va mycke ni hinner gjöra, tänk va mycke vi ska ha att prata om när ni kommer hem. Ser inte ut att vara så mycke folk därnere. SKIT i alla TIGGARE bara att gå förbi !!!! Snart går färden vidare till hav och varma bad, det skulle vi behöva, hu va kallt det är. Jättekramar till er alla från oss alla !

Synd på slöjorna.